Neurofeedback – zabavan mentalni trening za djecu

Adresa:

Savska 32 (Hoto centar), Zagreb

Vode─çi hrvatski neurofeedback i biofeedback startup

Iza Umo igraonice stoji Umo neuroscience, hrvatski startup koji razvija tehnologiju i procese za neurofeedback i biofeedback. Umo neuroscience ─Źine ljudi koji, osim ┼íto su stru─Źnjaci iz podru─Źja psihologije, elektronike, informatike i biznisa, imaju osobno iskustvo s neurofeedbackom koje im je promijenilo ┼żivot i ┼żele to isto omogu─çiti svakomu tko takvu promjenu tra┼żi. Na samom po─Źetku ┼żelimo metodu pribli┼żiti onima kojima najvi┼íe treba ÔÇô djeci ÔÇô te smo zato pokrenuli Umo igraonicu.

┼áto o Umo igraonici ka┼żu u medijima

Slobodna Dalmacija 7.8.2018.

Slobodna Dalmacija 7.8.2018.

Nedavno je o nama novinarska ekipa Slobodne Dalmacije napisala veliki ─Źlanak u nedjeljnom izdanju novina. Prenosimo ─Źlanak u cijelosti:

N1 televizija - 8.9.2018.

N1 televizija - 8.9.2018.

Prilog o primjeni neurofeedback metode i na┼íem timu pogledajte u emisiji Dnevnik u 18 na N1 televiziji. Prilog po─Źinje od…

Bug TV 12.11.2017.

Bug TV 12.11.2017.

Intervju s na┼íim osniva─Źem Marinom Maleti─çem za Bug TV pogledajte na linku: https://www.bug.hr/tv/otvorio-je-igraonicu-za-neurofeedback-u-zagrebu-a-onda-kreirao-i-headset-za-1370

Jutarnji list 24.10.2017.

Jutarnji list 24.10.2017.

─îlanak objavljen u Jutarnjem listu 24.10.2017.: Kliknite ovdje kako biste pro─Źitali ─Źlanak  

Kontakt osoba za više informacija:
Marin Maleti─ç, direktor
Europski strukturni i investicijski fondovi
Operativni program konkurentnost i kohezija

Sadr┼żaj ove web stranice isklju─Źiva je odgovornost Umo neuro centar d.o.o.

UMO, neurofeedback ure─Ĺaj za unaprje─Ĺenje produktivnosti

Tehnologija koju koristi Umo igraonica bazira se na projektu tvrtke Umo neuroscience d.o.o., pod nazivom┬áÔÇ×UMO, neurofeedback ure─Ĺaj za unaprje─Ĺenje produktivnostiÔÇť koji je zapo─Źet u okviru poziva financiranog iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija, Europskog fonda za regionalni razvoj, kojeg je odobrilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetni┼ítva i obrta putem Otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga ÔÇ×Inovacije novoosnovanih MSPÔÇť, referentni broj poziva: KK.03.2.2.01.

Prepoznaju─çi poslovnu priliku tvrtka Umo neuroscience d.o.o. kao novoosnovani MSP ima za cilj pove─çati konkurentnosti novog proizvoda na tr┼żi┼ítu kroz prilagodbu razvijenog UMO proizvoda kako bi dizajnom i radom u razli─Źitim su─Źeljima osigurao visoku dodanu vrijednost i upotrjebljivost za krajnje korisnike te prilagodbu proizvodnih procesa za izradu proizvoda koji ─çe omogu─çiti niske tro┼íkove proizvodnje i u┼ítedu krajnjim korisnicima u cijeni kona─Źnog proizvoda, kao i otvaranje globalnog tr┼żi┼íta za novi proizvod kroz analizu i pripremu kanala prodaje te za┼ítitu intelektualnog vlasni┼ítva.